måndag 26 maj 2008

Måndag


God morgon!
Nu är klockan 05:52.
M har precis åkt till jobbet och här sitter jag och tänkte vara vaken resten av dagen.Helgen har varit helt fantastisk!

Igår spelade vi mer kula,köpte med oss en engångsgrill och åkte och grillade korv samtidigt som vi fiskade.Var hus mysigt som helst.Skjutsade hem lillen och var kvar där en stund för han ville visa när han skulle åka fyrhjuling osv.

Efter vi hade varit där åkte vi till Sundsvall för att hälsa på Pålsson och för att hämta en cykel,var nog där ca en och en halv timme.Det är så himla mysigt där han bor..det är nog nästan det enda jag saknar med den staden...otroligt lugnt och fridfullt,han bor i hus nämligen.Efter det åkte vi förbi Anneli en sväng och drack två koppar kaffe och snackade lite skit innan vi åkte och köpte käk och tog med oss och åkte till en annan sjö och tog fram fiskespö´t en sista gång för dagen,en liten,liten stund bara.Men vi fick ingen fisk.

Var hemma vid 22,30-23,00-någonting.Satte oss och varvade ner lite grann så det skulle bli lite lättare att somna iaf,man var ju trött och så..men uppe i varv.

Jag hade väldigt svårt att somna,mycket tankar som snurrade runt,mycket som vi har gjort och det har varit strålande väder:)

Saknar och älskar honom som att han vore min egen! Men på Torsdag ses vi en liten stund igen.

Ha en bra dag!

Etiketter: , , , ,