lördag 2 januari 2010

Nyår och sånt´











Hej!
Vårt nyår var jättefint och bra på alla sätt och vis.
M lagade god mat åt oss,det blev fläskfilé,tände ljus,tittade på något nyårsprogram på tvn på trean tror jag att det var.Vi önskade diverse folk gott nytt år,blev önskad gott nytt år,gjorde en liten "brasa" på vår altan,Diva fick vara ute lite extra och leka i snön som hon älskar.Hon sket fullständigt i alla raketer när vi var ute,tittade på fyrverkerier och hånglade.
Vid tolvslaget skålade vi i champagne och kysstes och efter det åt vi ostbricka och drack ett till glas champagne.Jättemysigt och så fint så!
Kändes skönt att bara vara hemma,jag tycker att det verkar lite jobbigt när man hör om alla dom som springer runt på diverse krogar och super sig redlösa :)

Igår tog vi det väldigt lugnt.
Sov länge,gick runt i myskläder hela dagen.Sådär strax efter lunchtid kom det en kille i tjugoårsåldern och knackade på vår altandörr.
Där stod han utan strumpor,skor eller jacka i enbart tshirt och byxor och ville väl komma in.Men M hade ingen lust att släppa in honom.Däremot ringde han polisen och medans han väntade på att dom skulle hämta dom så hade han hunnit försvinna,men inte särskilt långt visade det sig eftersom han gått till framsidan och gått in i trappuppgången istället.M tänkte ge honom ett par strumpor iallfall men jag vet inte om det blev så.Han var alkoholpåverkad och hade även stoppat i sig något annat erkände han för polisen.
Han pratade något om att han var från Umeå och hade tungt att bära men skulle få hjälp med det och något om att han hade tappat bort sina kläder.Eller något liknande.Han hade iallfall inget att bära på när han kom.Galet! Åt kycklingsallad till middag och avslutade kvällen med lite mer ostbricka och film.Sängen kallade i hyfsad tid och vi låg och läste en stund.

I morgon kommer mamsen hit när hon är påväg hem,det ska bli trevligt.
Ska städa upp det sista idag och dessutom har jag bytt ut julgardinerna och plockat bort tomtar.Men granen och adventstakarna får stå framme en stund till.

Trevlig helg!