måndag 27 juli 2009

Måndag


























Igår när vi kom hem plockade vi iordning lite av all packning och det vi hade handlat när vi var borta,beställde pizza och pratade om att fixa nytt hem åt ena kissen.Under tiden vi käkade satte vi igång en film,såg halva sdan gjorde vi annat på varsitt håll.M satt lite vid datorn och jag fixade till mer här hemma sedan såg vi färdigt på filmen och gosade ner oss i soffan.

Helgen har varit så otroligt lugn.
På fredagen drog det ut på tiden så kom fram dit vi skulle ha husvagnen ganska så sent så vi grillade lite korv,spelade lite kort och tog det bara lugnt.Hoppade i säng relativt tidigt.M drack ett par öl.
Lördagen gick åt till att fiska,mysa till det på morgonen med att göra upp eld,koka varmvatten till kaffet över eld,vi gjorde pinnbröd,lekte med Diva som kunde vara lös nästan hela helgen,satt ute i våra campingstolar och njöt av friden och miljön och läste skvallertidningar.På kvällen kom papsen förbi och vi grillade med han och fru och det var hur mysigt som helst.Jag är verkligen pappas flicka.Kramar och sedan åkte dom.
Efter om hade åktm så fick jag kramper i magen och kunde knappt gå.
M´s reaktion blev att han skulle göra allt åt mig,fick inte ens hämta toalettrullen själv ;)sedan sa han "se inte till och få missfall eller något nu". Finaste!

Söndagen,då sov vi länge.
Klev upp,fixade morgonkaffe och satt bara rakt upp och ner och hade det skönt.Och tänkte på att det här är sista dagen.Vi ville inte åka hem men vad gör man inte,man måste ju.Men vi ska förmodligen hitta på något kul redan till helgen och även nästa.Längtar redan!
Åkte in till byn,tankade bilen och gick in på en loppis.Hittade dock inget fynd.
Lämnade husvagnen,drack en kaffe och fikade sedan rullade vi vidare hemåt.Sista dagen var inge trevligt alls.Precis när vi började packa ihop våra grejer så började det ösa ner regn,blixtrar och dunder.Läskigt att vara i skogen då.

Annars har det bara varit regn första kvällen/natten men det gör ju inget.Finns ju kläder,stövlar,paraply och handdukar ;)

Hela helgen har varit helt fantastisk.Mys,gos,kärleksförklaringar,göra som man vill,inte behöva bry sig.Planera framtiden och prata,prata,prata.

Kom hem till att dom under helgen har haft poliser hos grannen som har blivit misshandlad osv. Vi sa det att blir det bebis,då flyttar vi härifrån.Det känns inte säkert att som barnfamilj bo här.Oavsett om man har en nioåring eller nyfödd.
Vi bor tex under det som inträffade i helgen.

M brukar aldrig direkt bry sig om bilder,inte på samma sätt som jag gör men nu tyckte han att helgen varit så mysig så han la över bilder på sin dator:)

Jag älskar dig!



http://st.nu/start/sundsvall/1.1221783

Etiketter: , , , , ,