onsdag 18 november 2009

Glaaaaad!

Vilken bra dag!
Min pappa har hälsat på en snabbis,fick lite pengar.Har varit med Maria inne i stan och fikat och shoppat.Jag shoppade en jättsöt HelloKitty pyjamas,det behövs när det inte finns någon värme här.Däremot tänker ja gnog inte sova i den,bara mysa omkring i.Fikade en ostmacka och varm choklad med grädde medans vi sanackade en massa skit.
Kom hem för en stund sedan och vi ska äta tacos ikväll.Mysigt.

M har pratat med präst,bokat kyrka,tid och datum OCH städat köket och diskat monsterdisk. Mitt gull.Han är så himla söt han som fixar och donar,jag hinner knappt med i svängarna.

Vi pratade lite igår om "olyckskorpar".Ni vet sådana där som helst vill att allt ska skita sig.I det här fallet bröllopet.Vi är ju mycket väl medvetna om att det finns dom som inte gillar det faktum att vi ska gifta oss.Men som M sa: "Låt dom hållas,låt dom se det som att det inte kommer att bli av.För det är ju dom som i slutändan kommer att se dumma ut och ha fel eftersom det enda som kommer att hända är att det blir av.Det är deras problem :) Det finns ju dom som alltid har varit dumma i huvudet".

Det går precis som vi vill :)

Nu:dusch sedan mys och mat.

Puss.